Για τηλεφωνικές παραγγελίες
καλέστε μας στα:
6971927838 και 6982786252
(καθημερινά 10.00πμ - 22.00μμ)
 

​Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους

α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες αποδεδειγμένα πουλήθηκαν από την CASA ALEGRE λανθασμένα προϊόντα (λάθος στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά κ.λ.π.)
β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από την CASA ALEGRE .

Ο πελάτης έχει την επιλογή να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος ή, να επιστρέψει το προϊόν, εντός 20 ημερών από την ημέρα της παράδοσης. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν. Σε κάθε περίπτωση το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν μπορεί να παραταθεί πάνω από το χρονικό περιθώριο των είκοσι (20) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επίσης, θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση ή επισκευή να συνοδεύεται από τα παραστατικά τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κτλ). Πριν από κάθε επιστροφή είναι απαραίτητη η επικοινωνία με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της CASA ALEGRE .